Přejít k hlavnímu obsahu
Moodle - Šířava
Rozcestník
Hlavní stránky školy
E-žákovská knížka
Office 365
Další studijní materiály
Wikipedia
Wikimedia Commons
Nechybujte.cz
Čeština (cs)
Čeština (cs)
English (en)
Hledat
Zavřít
Hledat
Přepnout vyhledávání
Nejste přihlášeni (
Přihlášení
)
Odborné předměty
Titulní stránka
Kurzy
Odborné předměty
Kategorie kurzů
Třídy (výuka 2024/25)
Třídy (výuka 2023/24)
Třídy (výuka 2022/23)
Třídy (výuka 2021/22)
Třídy (výuka 2020/21)
Podpora
ESF - AJ interaktivně
ESF - MAT a IKT interaktivně
ESF - Dílčí kvalifikace v gastronomii
EU peníze školám
Deutsch
Ekonomické předměty
English
Informační a komunikační technologie
Matematika
Odborné předměty
Přírodovědné předměty
Ruština
Ostatní
Vyhledat kurzy
Vyhledat kurzy
K2.P. - Technika obsluhy a služeb
K1.P - TOS - Ing. Vendula Hošková
H4.T ODBORNÁ MATURITA
H3.T SGA SOCHANIČ
H3.T TOS SOCHANIČ
H4.T TOS SOCHANIČ
Technologie - Kuchař
Ekonomika - Finanční gramotnost
Chod podniku - dálkové studium
Kosmetika V1
Kosmetika V2
Kosmetika V3
Kosmetika V4
Materiály H1
Materiály H2
Materiály H3
Materiály V3. (Dorazilová)
Obchodní provoz P3.
Příprava k závěrečným zkouškám H3
Seminář z gastronomie
Speciální obsluha - KČ a Č
Technika obsluhy a služeb - studijní obor
Technika obsluhy a služeb - učební obor
Technologie H1
Technologie H2
Technologie H3
Učební praxe - denní studium