Skip to main content
Moodle - Šířava
  • Rozcestník
    Hlavní stránky školy Suplování E-žákovská knížka
  • Další studijní materiály
    Wikipedia Wikimedia Commons Nechybujte.cz
  • English ‎(en)‎
    Čeština ‎(cs)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Odborné předměty

  1. Home
  2. Courses
  3. Odborné předměty
Ekonomika - Finanční gramotnost
Materiály H1
Chod podniku - dálkové studium
Speciální obsluha - KČ a Č
Učební praxe - denní studium
Seminář z gastronomie
Technika obsluhy a služeb - studijní obor
Technika obsluhy a služeb - učební obor
Materiály H3
Technologie H3
Technologie H2
Technologie H1
Kosmetika V1
Kosmetika V2
Kosmetika V3
Kosmetika V4
Materiály V3
Materiály V4
Obchodní provoz P3.
Příprava k závěrečným zkouškám H3
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • Třídy (výuka 2022/23)

      • Třídy (výuka 2021/22)

      • Třídy (výuka 2020/21)

      • Třídy (výuka 2019/20)

      • Podpora

      • ESF - AJ interaktivně

      • ESF - MAT a IKT interaktivně

      • ESF - Dílčí kvalifikace v gastronomii

      • EU peníze školám

      • Deutsch

      • Ekonomické předměty

      • English

      • Informační a komunikační technologie

      • Matematika

      • Odborné předměty

        • FG

        • Materiály H1

        • CH

        • SPO

        • PRX

        • SGA

        • TOS - Hotelnictví

        • TOS - Kuchař - Číšník

        • Materiály H3

        • Technologie H3

        • Technologie H2

        • Technologie H1

        • KOS V1

        • KOS V2

        • KOS V3

        • KOS V4

        • MTR V3

        • MTR V4

        • OBP P3.

        • Příprava k závěrečným zkouškám H3

      • Přírodovědné předměty

      • Ostatní

You are not logged in. (Log in)
Home
  • Rozcestník
    • Hlavní stránky školy
    • Suplování
    • E-žákovská knížka
  • Další studijní materiály
    • Wikipedia
    • Wikimedia Commons
    • Nechybujte.cz
  • English ‎(en)‎
    • Čeština ‎(cs)‎
    • English ‎(en)‎
Get the mobile app
↥
↧